Min Stora Dag 14 Maj, Överlämnande av Charity

201914maj11:3013:00Min Stora Dag 14 Maj, Överlämnande av Charity11:30 - 13:00

Detaljer

Tisdagen den 14 Maj samlas vi vid Probike 11:30
Avfärd 12:00

Coola bikers, mjuka hjärtan

14 maj rullar 20 brummande hjältar från Harley Owners Grupp in hos Min Stora Dag i Vasastan för att överlämna en donationscheck. De har samlat under flera års tid och vill nu se till att pengarna går till Min Stora Dags arbete för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

 Till tonerna av melodifestivalsartisten Jan Johansen och hans trio tillsammans med Anton Körberg och Chris Anderson kommer HOG sedan att överlämna checken.
– Vi har samlat under fler år och är nu synnerligen stolta och glada över att kunna överlämna det största bidraget vår förening någonsin fått ihop till Min Stora Dag, berättar Susanna Frey Smedberg på Harley Owners Group Stockholm.

Det finns möjlighet att ta riktigt härliga bilder när HOG rullar in i karavan med sina motorcyklar, under det fina musikuppträdandet och höjdpunkten – checkutdelningen.

 Datum och tid: 14 Maj kl 1300

 Plats: Innergården på Hälsingegatan 47 

H.O.G. Stockholm Chapter firar i år 20 år som förening. De ville därför göra något extra.
H.O.G. Stockholm Chapter har tillsammans med Gibson Gutiars och Harley Davidson samlat in pengar till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag.

Insamlingen har bland annat inkluderat en auktion med en speciallackad Gibson gitarr på Tradera.

Om Harley Owners Group (H.O.G)
Harley Owners Group H.O.G. grundades 1983 av Harley-Davidson Motor Company i Milwaukee, USA. H.O.G. har ca 1,2 miljoner medlemmar i världen.
Genom åren har H.O.G. Stockholm chapter valt att skänka pengar till barn som har olika utmaningar. Mer information? https://stockholm.chapter.se

Fakta om välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag
Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5000 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

 

  • Min Stora Dag får inga statliga eller kommunala bidrag utan är helt beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser.
  • Vill du bli månadsgivare? Gå in på www.minstoradag.org/stöd-oss.

 

Tid

(Tisdag) 11:30 - 13:00

OSA till Event

Du måste logga in för att OSA Logga in nu