mars, 2020
Detaljer
Inställt Boka nu!! begränsat antal platser Då är det dags igen för vår traditionella Fondue-middag Den 28 mars 2020, kl: 17.00 – 19.00 / två timmars
Detaljer
Inställt
Boka nu!! begränsat antal platser
Då är det dags igen för vår traditionella Fondue-middag
Den 28 mars 2020, kl: 17.00 – 19.00 / två timmars sittning.
Vanadisvägen 42, vid Vanadisplan, T-bana S.t Eriksplan eller pendeltåg till Odenplan, pendeltåg stannar mitt i mot restaurangen.
Anmälan är bindande:
Svar senast den 15 mars till Kiki,
mailadress: gillmo@comhem.se
Meny
- 285 kr La Grande Fondue – Nötkött, fläskhare och marinerad kyckling serveras tillsammans med chilibearnaise, aioli, wasabicrème, BBQ-sås, fetaostcrème, koriandersalsa, och tzatziki. Samt grönsaker och pommes frites/bakad potatis.
- 305 kr Fisk- och Skaldjursfondue – Lax, tonfisk, grönmusslor och jätteräkor serveras met örtagårdssås, rom-och Pepparrotssås, aioli, tzatziki och koriandersalsa. Samt grönsaker och pommes frites/bakad potatis.
275 kr Klassisk Ostfondue – Gruyère och Emmentaler smält tillsammans med alkoholfritt vitt vin och vitlök Serveras med bröd, cornichoner, cocktailkapris, syltlök, lufttorkad skinka samt salami. Till Ostfonduen finns kan du lägga till Kirsch eller Körsbärsbrännvin, 4 cl 60 kr.
275 kr Vegansk fond där du tillagar Oumph! och quorn. Serveras med BBQ-sås, pindjur, auberginröra, olivtapenade och krämig vitlöks- och persiljesås. Samt grönsaker och pommes frites/bakad potatis.
95 kr Toblerone Fondue – Toblerone smält med vispgrädde, Cointreau och Cognac. Serveras med Säsongens frukter, maränger, marshmallows och glass. Pris per person.
HOG priser på Öl / Vin
Välkomna
Tid
(Lördag) 17:00 - 19:00
Plats
Fondueboden
Vanadisvägen 42, 113 31 Stockholm